ادویه پاپریکا
مواد تشکیل دهنده :
فلفل دلمه ای رنگی
موارد مصرف :
گرانول پاپریکا در اکثر غذاها و خوراک ها مانند : ماکارونی ، لازانیا ، انواع پلوهای مخلوط ، سوپ ، املت و… استفاده میشه.
خواص :
دارای مقدار بسیار زیاد ویتامین C
پاپریکا با دارا بودن انواع آنتی اکسیدان ها از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری و از سرطان و بیماری های قلبی پیشگیری می کند.
به خاطر وجود همین ویتامین C درمانگر سرماخوردگی هست ، یعنی شدت و طول درمان سرماخوردگی را کاهش می دهد.
در طب سنتی هم با وجود ویتامین A نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت پوست دارد.
ویتامین A از ایجاد چین و چروک جلوگیری می کنه و باعث روشن شدن و شفافیت پوست می شود.
در حفظ سلامت بینایی که از خطر ابتلا به آب مروارید جلوگیری می کند بسیار موثر است.
رفع کم خونی ، حفظ سلامت سیاه رگ ها و مویرگ ها
سخن کارشناس کادین :
از پاپریکا به عنوان پایه ای برای ادویه های خود استفاده کنید. صرف نظر از اینکه کدام نوع مورد علاقه شماست( ساده یا دودی ) متوجه خواهید شد که هیچ آشپزخانه ای نباید بدون آن باشد ،!
گرانول پاپریکا کادین نوع شیرین تر و ملایم تری از خانواده فلفل تند هست که با ترکیب دانه های رنگی قرمز و زرد و نارنجی هر غذایی را روشن و خوش طعم میکند.
این عطر و طعم ملایم و شیرین بدون غلبه بر سایر چاشنی ها غذا شما را تحت تاثیر قرار میدهد.
از آن در هر خوراک مرغ و گوشت و غذاهای گیاهی ،از سس باربیکیو ، مایه های آماده تا سوسیس و غذاهای تخم مرغ استفاده کنید .
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.